Ľudia často filozofujú o tom, čo je pre náš prirodzené, zdravé, z čoho schudneme a z čoho priberáme. Od "zarytých mäsožravcov", cez vegetariánov a vegánov, slow-carbistov, priaznivcov oddelenej stravy, surovej stravy až po ľudí, ktorí si myslia, že najlepšie jedlo je umelo vytvorené v laboratóriu (Soylent). Ktorý prístup je správny?
Vrámci Food Hacking workshopu (na ktorý vás tiež srdečne pozývame, prebieha celý víkend od piatku poobedia do nedele a môžete kedykoľvek prísť povariť, popapať a pokecať o jedle a fermentácii s Františkom) vám v sobotu o 16:00 prinášame diskusiu, ktorá sa bude snažiť nájsť odpoveď na túto otázku.
O svojich stravovacích návykoch príde porozprávať Mirka z varimepaleo.sk a Juraj K. spraví krátku prednášku "Evolúcia evolučného prístupu k strave - post Paleo". Prednášky budú naozaj krátke a tešíme sa na diskusiu.
Pracujeme na tom, aby sa zúčastnili aj priaznivci iných stravovacích smerov, hlavne vegáni a vegetariáni a hlavne vy - veríme, že si podiskutujete.